ELLESCOSADECHICAS i BALADA PER UN HOME MORT s’acomiadan del Teatre del Raval

ELLES #COSAS DE CHICAS – Teatre del Raval

Per Ferran Martínez-Aira

Després de més d’un any d’èxits a l’escenari del Teatre del Raval, esgotant locaitats a la majoria de les seves funcions, les actrius de la Cia La Melancòmica han decidit agafar-se unes merescudes vacances. Així doncs, l’espectacle ELLES #cosasdechicas, finalitzarà les seves funcions el 26 de juny.

L’obra, guardonada amb el Premi Especial del Jurat a la 24a.Mostra de Teatre de Barcelona, per “l’esforç creatiu, per ser una proposta lúdica que ofereix una perspectiva de gènere des del punt de vista de les noves generacions, transversal i per a tot tipus de públic”, continua estant a les llistes dels espectacles de més èxit (9,4-Extraordinari a Atrápalo.com, 7a. posición als “Més aplaudits” de TeatreBarcelona).

ELLES #COSAS DE CHICAS – Teatre del Raval

ELLES és una comèdia irreverentment femenina, una peça d’humor satíric que fa un bon repàs als clixés de gènere i treu a escena, sense pèls a la llengua, els temes femenins dels que ningú parla.

A l’escenari tres joves actrius amb molta energia i amb una química escènica innegable, parteixen des dels seus propis cossos i la seva pròpia realitat per repassar en clau d’humor grans temàtiques de gènere i sexistes: la depilació, la regla, l’autoestima i el cos femení, el consentiment, el porno, el plaer femení, les diferències entre homes i dones en el dia a dia, les princeses Disney… Ningú marxa indiferent de la sala. Descarada, atrevida i desinhibida. Divertida i contundent. De rabiosa actualitat! 

   ——————————————————————————————————————

Balada per un home mort - Teatre del Raval - Teatre Barcelona

El 24 de juny també finalitzarà les seves representacions BALADA PER UN HOME MORT, un espectacle musical de creació pròpia, amb sis actors i tres músics en directe, creat per Jesús Horcajo i amb llibret original d’Estanis Aboal, on veurem l’episodi més desconegut de la vida d’Òscar Wilde, empresonat per homosexual a la presó de Reading.

Recordant a Òscar Wilde en el 120 aniversari de la seva mort, Anònims Produccions recrea l’episodi més fosc de la vida de Wilde en forma de drama musical.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario